Більш ніж, одяг: колекція Stone Island Весна-Літо 2023

09 травня 2023

Колекція Stone Island Весна-Літо 2023 досліджує світ молодіжних субкультур, характерних для 80-х.

Яскраві кольори – цикламен, пурпурний, жовтий, помаранчевий, сієна, зелений – і класичні нейтральні, синій і чорний. Гармонійні поєднання без зайвих контрастів.

Культура дослідження, експерименти та акцент на зручності використання — це фундаментальні ознаки, які завжди були в ДНК Stone Island.

Трохи історії: бренд, заснований у 1982 році, став символом екстремальних досліджень волокон і текстилю. Безперервні експерименти з фарбуванням призвели до відкриття матеріалів і технологій виробництва, які ніколи раніше не використовувалися в швейній промисловості. Це змусило Stone Island протягом багатьох років розробити понад 60 000 різних рецептів барвників.

Звідси народжується багато проектів  – куртки, виготовлені з нейлонових монониток, отриманих за технологією фільтрації води, високовідбиваючі або термочутливі тканини, які змінюють колір із змінами температури, легка поліефірна тканина з вакуумним покриттям із 100% плівкою з нержавіючої сталі. Це лише деякі приклади матеріалів, створених завдяки філософії Stone Island.

Колекція Весна-Літо 2023 представляє найсучасніший одяг, який ідеально пасує для повсякденних образів. 

Популярне у рубриці News