Новий кампейн Ami Alexandre Mattiussi

12 травня 2023

Бренд Ami поділився кадрами нового кампейну у співпраці з фотографом Ендрю Бушем. Кадри передають атмосферу літнього вечора у великому місті: енергетика безтурботних пригод, особливий ритм та стиль кежуал.

Трохи історії створення. Спочатку засновник Олександр Маттіуссі навчався в школі дизайну одягу Дюперре в Парижі. Після досвіду в кількох будинках моди Christian Dior, Givenchy і Marc Jacobs подорожі між Парижем, Міланом і Нью-Йорком дизайнер вирішив у 2011 році запустити власний бренд AMI.

Створений у Парижі та натхненний цим містом, AMI пропонує стильні базові речі для чоловіків і жінок, стираючи межі між повсякденністю та шиком. Лейбл передає особливий тип безтурботності французької столиці з невимушеним, автентичним і дружнім духом.

Базова позиція бренду виробництво одягу для клієнтів, які втомилися від гонки за модними трендами. 

В асортименті окрім нових лінійок, є основні, стандартні серії, не схильні до змін. В Ami ви знайдете переважно базові речі джинсові сорочки, штани з бавовняного полотна, светри та джемпера. 

Оригінальна модель, яка стала знаковою і принесла популярність — це невибагливий світшот, прикрашений трьома великими літерами з назви бренду. 

Частину речей марка позиціонує як унісекс. Такий універсальний варіант згодом став підґрунтям для повноцінної колекції.

Популярне у рубриці News