Моря та океани: колекція купальників Moeva

14 липня 2023

Обрати новий купальник  — завжди вчасне та вдале рішення. Знайомимо вас з брендом Moeva, у якого є універсальні, вишукані та елегантні ідеї для вашого пляжного гардеробу.

Марка Moeva була заснована у 2012 році. Ідея бренду була натхненна необхідністю знайти відповідні купальники, щоб жінки почувалися красивими, стильними та впевненими у воді та поза нею, незалежно від курорту чи локації відпочинку.

Надихаючись сильними та самобутніми жінками, засновники шукали ім’я, яке могло б уособити їхню ідеологію жінки. «Мо» походить від далекосхідного виразу, який означає хоробру та могутню, а «Єва» — першу жінку. Ці слова разом підкреслюють не тільки мужність і силу жінок, але й ставлення бренду.

У новій колекції класика балансує з вишуканими деталями. Зрозумілі та практичні чорні та білі комплекти доповнені золотими пряжками та декоративними елементами.

Окрім купальників зверніть увагу на костюми, парео, прозорі спідниці та штани. Такі речі необхідні щоб захищати від сонця та почуватися незрівнянно.

Сукня сітка сподобається прихильникам стилю бохо. Відчути себе русалонькою на березі моря у такому образі дуже просто.

Щире захоплення викликає біла пляжна сукня на завязках, її довжина чудово захищатиме від палючих променів.

Популярне у рубриці News