Міське сафарі: Ermanno Scervino Pre-Fall 2024

14 серпня 2024

Перехід з літа в осінь – це час вийти на полювання. За майбутніми трендами сезону, звісно та зібрати необхідну й стильну базу. Бренд Ermanno Scervino поділився кадрами кампейну Pre-Fall 2024, у якому використав безліч тенденцій та актуальних прийомів.

Шоколадно-коричневі відтінки суконь у стилі сафарі задають тон усій колекції. Легкі сукні з шифону у принт лео – тренд, який ми не поспішаємо відпускати і стилізуємо в теплих образах також. Шкіряні штани з леопардовими візерунками для хижих та звабливих образів.

Принт пітона з'являється на штанах та жакетах – додайте сміливих акцентів, щоб привертати погляди. Блакитна шовкова блуза з мереживом – річ елегантна та мрійлива та ідеально пасуватиме штанам палацо. Неймовірні піджаки знадобляться для ділових луків або як доповнення до вечірньої сукні.

Джемпери з ніжної альпаки та ручною вишивкою огорнуть ніжністю у пасмурний день. А небанальний денім незамінний для щоденних аутфітів. Не забудьте приміряти пару чобіт-ковбойок, адже це взуття не здає модних позицій не перший сезон. 

Популярне у рубриці News