Як досягти природної вишуканості: колекція Brunello Cucinelli

13 серпня 2024

Осінній кампейн італійського бренду Brunello Cucinelli – це насичені сіро-бежеві текстури, класичні костюми та тренчі. Надихаємося цілісними образами та збираємо капсулу на сезон.

Носимо базові однотонні сорочки, але тепер з домішком вовни у складі. Вовняні штани в тон допоможуть досягти виваженого та елегантного вигляду. Чорні шкіряні черевики оксфорди незмінно пасуватимуть всім діловим подіям.

Чоловічі костюми у тонку смужку – це італійська харизма та ознака високого статусу. Довершений крій, у якому кожна деталь продумана, викликає повагу. Доповніть костюм туфлями та розкішним пальто.

У жіночій частині колекції також домінує глибокий сірий колір. Зверніть увагу на костюм з вкороченого жакету та міді-спідниці з вовни. Для прохолодних днів – оптимальне рішення.

Кашемірові светри, блузи з органзи, кардигани та лонгсліви з фактурної в’язки – головний акцент зроблено на виняткових матеріалах та пошитті. А для більш святкових луків приміряйте топи, піджаки оздоблені пір'ям або блискучими паєтками.

Будь-який з аутфітів ви легко доповните потрібною парою взуття: балетками, кедами, лоферами, ковбойками та підборами. Завдяки універсальним текстурам та кольорам вони ідеально доповнять базовий гардероб.

Популярне у рубриці News