Гід по кросівкам від Balmain

10 серпня 2023

Дім моди Balmain поділився новими фото та відео з актуальними моделями взуття.

Покладаючись на сталі символи Balmain, можна створити щось абсолютно несподіване, впевнені дизайнери бренду. Ці три варіанти спортивного взуття точно варті вашої уваги.

Balmain B-east, одна з останніх моделей кросівок Олів’є Рустена, у якій втілено захоплення дизайнера силуетами 90-х. Масивні лінії тенісного взуття в стилі ретро Dad виглядають цікаво.

B-east створені для чоловіків та жінок у різних кольорових поєднаннях. Вони завдячують своєю характерною назвою кігтям тварин, які “вчепилися” в підошву, — легендарних крилатих левів, які прикрашають герб французького дому моди.

B-Bold 2 від Balmain створені ніби для прогулянок по Місяцю.

Кросівки настільки футуристичні, наче «не з цього світу».

Унікальний силует із зручним і гнучким неопреновим верхом, схожим на шкарпетки, на широкій підошві. Регульовані (і знімні) металізовані гумові ремінці додають комфорту, а також відображають бунтарську розкіш. 

Так як не часто вдається побачити єдинорога, так і кросівки Unicorn справляють сильне враження своєю унікальністю. 

Свіжий і сміливий силует передає багато нетипових речей, якими надихався креативний директор, включаючи аніме та аеродинамічні швидкісні човни. 

Багатосекційна підошва Unicorn забезпечує ідеальну систему амортизації. Ця чоловіча модель взуття справжня революція у дизайні кросівок та увійде у список культових елементів бренду.

Обирайте свою пару за настроєм: ретро-вайб чи футуристичні мрії про далекий космос.

Популярне у рубриці News