Елегантна відпустка у кампейні Brunello Cucinelli

14 травня 2024

Літо, сонце й безтурботність огортають красою у новому кампейні Brunello Cucinelli Весна-Літо 2024. Тканини дарують тактильну насолоду навіть у спеку, а ви насолоджуєтеся особливими моментами.

Світлі відтінки, вязані та ажурні текстури, вишукані капелюшки та сукні, які розвіває вітер – пориньте у естетику тихої розкоші, яка не терпить метушні. Відчуйте силу стихії води та єднання з природою у пляжних сукнях з сітки та в’язаних накидках, які можна носити поверх купальника.

Лляна сорочка прикрасить будь-якого чоловіка, додасть йому особливого шарму. Костюми у молочно-білій палітрі виглядають розкішно та статусно – це той самий стиль old money для ваших рандеву вуличками Риму чи Венеції. Шорти з костюмної тканини – полегшений варіант у якому менше офіційності, але не менше стилю.

В'язані спідниці та блузи бронзового відтінку підкреслять легку засмагу, а делікатні золоті прикраси доповнять ансамбль. Силуети розслаблені, натуральні тканини сприймаються як друга шкіра, а крій викликає повагу до італійської майстерності.

Популярне у рубриці News