Cучасний баланс: кампейн Jil Sander Весна-Літо 2023

20 березня 2023

Для сезону Весна-Літо 2023 креативні директори Jil Sander Люк та Люсі Маєр представили чоловічу та жіночу колекцію в рамках одного шоу.

Дизайнери шукали новий баланс між щоденним стилем та гламуром. Це було підкреслено за допомогою традиційних образів: монохромних костюмів, вільного силуету та світлих кольорів.

Остання лінійка лейблу поєднує класичні геометричні візерунки робочого одягу та голлівудський шикарний гламур, романтизм і реалізм. Попри складність цих протилежностей, вийшло дуже гармонійно та цілісно.

Плавні лінії, подовжені силуети, блискітки є втіленням сучасного дизайну та вишуканості. А деталі, такі як оборки, пір’я та дзеркала у формі хмари, додають грайливий відтінок лукбуку. Монохромні костюми, короткі сукні, піджаки — стануть базою для будь-якого гардеробу.

Діапазон кольорів базується на нейтральній палітрі білого, кремового, пісочного, персикового, пудрового та чорного. У той же час, відтінки синього, зеленого, бузкового, кислотно-зеленого та пурпурового чудово розбавляють спокійну гаму. Маєри використали різноманітні тканини, такі як м’яка бавовна, льон, шовк, вовна, трикотаж, розфарбована замша та шкіра.