Базові правила для вашого гардеробу від Toteme

16 травня 2024

В моді важлива далекоглядність та вміння формувати капсульний гардероб завчасно. На прикладі колекції Toteme Pre-Fall 2024. 

Мінімалізм залишається унікальним способом виглядати просто та розкішно, особливо якщо ви робите акцент на якісних тканинах. 

Бежевий тренч з суміші щільної бавовни та шовку – вишукана та вічна річ в гардеробі. Незалежно від того любите ви строгу класику чи вуличний стиль, він виглядатиме доречно.

Total black аутфіт ще нікого й нічого не зіпсував. Чорна водолазка, костюмні штани з защипами та пальто з твілу – образ у якому можна на важливі переговори чи неформальну зустріч. 

Сорочка у клітинку з льону краще обрати на розмір більше для розслабленого вигляду. Це річ у якої мільйон небанальних стилізацій, тому формуючи капсулу обов’язково обіграйте з іншими речами.

Світлі штани з бавовни та шовку мають бути подовжені, щоб плавно збиратися по нозі та робити образ мʼякшим. Це предмет гардеробу, який можна носити як весну і літо та в перехідне міжсезоння зі светрами та кардиганами.

Плісирована спідниця — річ хоч не базова, але додасть романтичного настрою та особливого шарму. 

Популярне у рубриці News