Як балерина: новий кампейн Valentino Rockstud

05 червня 2023

Дім моди Valentino поділився новими відео, які присвячені колекції Rockstud та найтрендовішій моделі взуття цього сезону — балеткам.

Герої кампейну —  справжні балерини, які приміряли балетки бренду та аутфіти з лукбуку Весна-Літо 2023. Вони танцюють посеред вулиць великого міста та вражають граційністю та вишуканими образами.

Тренд на балетки повернувся до нас з нульових та одразу завоював серце прихильників серед інфлюенсерів та модних блогерів. 

Valentino переосмислили свій впізнаваний та культовий  елемент — шипи Rockstud і додали його на такий ніжний та витончений елемент гардеробу як балетки. Граючи на контрастах, дизайнери бренду створили ультрастильну річ.

Поєднання класики та сучасності виглядає свіжо та привабливо. На відео Ізабела Бойлстон — американська артистка балету, яка є головною танцівницею в Американському балетному театрі, приміряла чорні сатинові балетки та блискучу сукню з вирізами.

Джеймс Б. Уайтсайд — американський артист балету, хореограф та модель демонструє неймовірні танцювальні елементи у рожевих балетках. Трохи провокативності до сірого костюму з шортами не завадить.

Танцівниця Еріка Лалл в аутфіті з твіду підкорює своєю елегантністю, а туфельки-балетки додають образу легкості.

Популярне у рубриці News