Зухвала та прекрасна: Емілі Ратаковскі у новій кампанії Versace

25 січня 2023

Емілі Ратаковскі грає наречену в фаті та фіолетовій сукні у новій зйомці Versace.

Модель продемонструвала приголомшливий весільний образ, поділившись декількома знімками, на яких вона позувала в останній рекламній кампанії Versace в Instagram.

Зірка носила прозору фіолетову вуаль разом із блискучою тіарою,

Сукня мала перехресні ремені та квіткові аплікації вздовж чашечок, які майже покривали низ її грудей, а також високий розріз спереду та гофровані деталі вздовж подолу.

Ратаковскі додала фіолетові мереживні рукавички без пальців і фіолетові туфлі на підборах із п’ятьма ремінцями, що огортають щиколотки, і тримала сумку Versace.

Вона демонструє оновлену архівну  сумку Repeat, яка має характерні риси будинку, як-от мотив грецького ключа та миттєво впізнавану золоту голову Медузи. 

В іншому образі Ратаковскі одягнена в яскравий денім і тонке бюстьє, обидва зі шкіряними панелями. На обох знімках її довге каштанове волосся розпущене, а макіяж зведено до мінімуму.

Контрастний денім з низькою посадкою та чорними вставками повертає нас до стилістики Y2K.

Так бренд вочевидь намагається підкорити серця молодих шанувальників дому моди.

«Жінка Versace сильна, цілеспрямована і завжди лідер. У цьому сезоні я люблю її в чорному або яскравих кольорах і потужних силуетах», – пояснює Донателла Версаче в прес-релізі бренду.

Що ж, Емілі дуже вдале обличчя кампейну, що втілює впевненість та бунтарство.