Завжди елегантна: Victoria Beckham Осінь-Зима 2024

06 серпня 2024

Переглядаємо нові кадри кампейну Victoria Beckham Осінь-Зима 2024 та захоплюємося силуетами і віртуозними кольоровими поєднаннями. 

Кожен представлений образ – це довершений та цілісний ансамбль, де немає нічого зайвого. Заглибимося у кілька аутфітів у пошуках натхнення на новий сезон. 

Чорна силуета сукня з делікатними вирізами потребує акцентів у вигляді золотистих сережок, сумки-тоут, прикрашеної шовковою хустинкою кольору макадамії. Тонкі підбори створять вайб жінки CEO та амбітної self-made.

Вʼязана напівпрозора молочна сукня у довжині міді-максі наповнена тихим аристократизмом. Рекомендуємо носити з лоферами чи мюлі, щоб досягти невимушеного забарвлення. Шовкова хустинка цього разу прикрашає шию та додає додаткового шарму. 

Окрема увага приділена сумкам. Невелика сумка тоут у кольорі Marshmallow Pink — хіт ранньої осені. До речі, манера носити сумку розстібнутою та з аксесуарами зустрічається у багатьох світових брендів, радимо запозичити цей лайфхак у власні образи. 

Шкіряні клатчі створено місткими та вишуканими водночас, така річ пасуватиме як офіційним, так і щоденним приводам. Наш фаворит – теплий відтінок кунжуту. 

Формальні сірі костюми зі спідницею-олівець можна розбавити яскравим топом чи лазуровою сорочкою. Не бійтеся барв у прохолодному сезоні, вони додадуть оптимізму вашому гардеробу. 

Популярне у рубриці News