Запрошення на бал: Carolina Herrera Осінь-Зима 2023

17 лютого 2023

Яскраві сукні, пишні та об'ємні силуети, що пасуватимуть сучасній імператриці — головний мотив колекції Осінь-Зима 2023.

Попри тяжіння до похмурого гламуру, багатошаровості та кежуалу на подіумах домів моди, креативний директор бренду Уес Гордон обрав інший шлях. 

Дизайнер створює одяг для тих, хто реагує на життя кольором, натхненням та життєрадісністю.

"Цей будинок існує і проіснував так довго, тому що він обіцяє жінкам красу та щастя", сказав він. 

Також дизайнер провів паралелі між віденським двором 19 століття австрійської королеви Сісі (яким він зображений у серіалі Netflix "Імператриця") та Будинком Carolina Herrera. Дисципліна, строгість, яскравість – основні риси королеви Сісі та місіс Еррера. 

Кампейн багатий на цікаві відсилки до культури та мистецтва інших епох. Наприклад, барвиста сукня без бретелей із квітковим принтом, декорована чорними смугами, була натхненна старовинним фарфоровим принтом.

А фіолетовий і зелений, який використовувався для іншої драпірованої довгої сукні, походить із знайденої ним гравюри на дерев’яній дошці 19 століття.

Оптимістичні кольорові ансамблі: ягідно-рожевий і червоний; або червоний, фіолетовий і бузковий — важко не бути щасливим у таких кольорах.

Залишається лише знайти чарівний привід, щоб одягнути пишну сукню та кружляти бальною залою та ловити захоплені погляди.