Висока мода та кіберспорт: DOLCE & GABBANA вирушає в метавсесвіт

09 січня 2023

Італійський будинок моди з головою занурюється у світ кіберспорту. Бренд запустив веб-серіал про геймерів та розробив лімітовану колекцію одягу з Mkers італійською кіберспортивною компанією. 

Оскільки мода продовжує свій набіг у цифрову сферу, такі колаборації лише початок нової ери. 

Проект включає партнерство з Mkers, італійською кіберспортивною організацією, в рамках однієї з перших у світі ініціатив Gaming House Twinning. В рамках співпраці представили фізичну капсульну колекцію, створену для геймерів.

Партнерство D&G з Mkers має на меті по-новому поглянути на світ ігор і культуру, яка його оточує —  на фанатів очікує веб-серіал із 8 епізодів. Веб-серіал розповідає про лаштунки чотирьох кіберспортивних команд з усього світу з Бразилії, Японії, Італії та Сполучених Штатів. 

В епізодах команди розкриватимуть усі аспекти свого досвіду професійних геймерів – від інтенсивного тренувань до підготовки до міжнародних змагань з кіберспорту.

Що стосується моди, D&G допоможе у метавсесвіті. Італійський дім моди випустить серію предметів колекціонування обмеженим тиражем. Цифрові колекції дозволять геймерам поринути у світ D&G, одягаючи своїх персонажів у цифровий дизайн від бренду.

На додаток до своїх цифрових колекцій, D&G також випускає капсульну колекцію справжніх предметів колекціонування. Капсульна колекція включатиме капелюхи, футболки, толстовки та штани з оцифрованим відтворенням логотипу D&G. Ці предмети є одою метавсесвіту з ефектами глюкового друку та градієнтним фарбуванням.