Від пряжі до пошиття: нова колекція Loro Piana Осінь-Зима 23/24

27 лютого 2023

Справжня розкіш ніколи не буває кричущою та завжди самодостатня. Особливо, якщо ми говоримо про дім моди Loro Piana.

Речі бренду вирізняються класичною естетикою, фасонами поза часом та спокійною кольоровою гамою. Ви не побачите у колекціях епатажних, еклектичних луків або гіпертрофованих лого.

Натомість ви отримаєте преміальні тканини найвищої якості та речі, що варті монарших осіб, дипломатів та верхівки суспільства.

Люксовий бренд з історією зараз переживає несподіваний момент ажіотажу, завдяки тренду “old money”. В наслідок майже фанатичній відданості пошуку найдефіцитніших тканин на планеті Земля, дім моди займає почесне місце серед брендів “тихої розкоші”.

На Міланському тижні моди бренд вперше представив одночасно чоловічу та жіночу колекцію сезону Осінь-Зима 23/24.
На виставці в рамках цієї події дім моди показав арт-експозицію, де фірмовими тканинами були огорнуті стіни. Культовий кашемір занурив у неймовірний тактильний досвід усіх відвідувачів. А на великих екранах гості могли роздивитися кропіткий процес створення культових речей: від пряжі до пошиття.

У новому сезоні модний бренд пропонує бути вірним своїм ідеалам, носити пальто бежевих відтінків, овече хутро в шубах класичних силуетів, сумки без гучних лого на фурнітурі, класичні куртки-бомбери. 

Також радимо звернути увагу на сорочки та куртки СashDenim, з авторського міксу двох матеріалів. Це бездоганна ідея для кежуал луку.

Коричневі та сірі кольори доповнюють нейтральні тони насиченої вовни та шкіри, що підкреслює істинну розкіш.