Тонкі матерії: новий кампейн Saint Laurent Літо 2023

21 лютого 2023

Дім моди Saint Laurent презентував відеокампейн до своєї літньої колекції. 

Вишукані максі сукні, масивні аксесуари, шкіряні куртки ретро крою та чорні окуляри на тлі гір, каміння та води створюють таємничу атмосферу. А злегка меланхолійна музика додає емоційності статичним кадрам.

Прозорість, глибокі кольори та поєднання різних фактур в одному образі – лише погляньте на розкішну колекцію від креативного директора Ентоні Ваккарелло у стилі 80-х та 90-х. Віртуозне поєднання двох десятиліть у новому прочитанні захоплює елегантністю.

Saint Laurent – ​​це абсолютна чуттєвість та естетичний мінімалізм. Дизайнер продемонстрував універсальність у образах, які легко адаптувати до денного та вечірнього луку.

Вакарело вшанував 61-річну естетику дому моди, додавши свій мінімалістичний стиль. Якщо і був якийсь елемент, який визначив всю колекцію, це шовковисті трубчасті капюшони.

За словами модного дому, зображення з таким фасонами з’являлося в архівах знову і знову, від шифонових суконь, створених у співпраці з Клодом Лаланном у 1969 році, до облягаючих тканинних капюшонів із колекції 1985 року та навіть на останньому показі Ів Сен-Лорана, для свого однойменного бренду восени 2002 року.