Teddy: новий кампейн Max Mara

12 жовтня 2023

Бренд Max Mara поділився затишними кадрами нового кампейну, який присвячений 10-ій річниці пальто Teddy Bear.

Визначна дата супроводжується спеціальним випуском верблюжого пальто Teddy Coat, прикрашеного стразами кольору верблюда у дорослій та дитячій версіях.

Вперше марка створила лімітовану колекцію верхнього одягу для дітей віком 5-12 років для неймовірних сімейних луків.

Впізнаваний та комфортний силует доповнено шапкою з вушками та рукавичками у дитячому варіанті. Тепер ваші обійми у холодну пору стануть ще більш теплими та красивими з новою капсулою знакових речей.

Для жінок бренд також презентував лінію взуття та сумок у цій тканині.

Минуло десять років відтоді, як пальто з плюшевим ведмедиком Max Mara підкорило серця жінок у всьому світі. Справжній маст-хев, пальто Teddy Bear, розроблене в 2013 році, було випущене під натхненням з архівного одягу Max Mara 80-х.

Тоді цей предмет гардеробу миттєво став хітом, його носять зірки та знаменитості. Ідеальне поєднання гламуру та грайливості, яке випромінює його оверсайз силует і вишукана тканина знаходять шанувальників і досі. 

Сезон за сезоном він переосмислюється у різних форматах, навіть як жилет або байкерська куртка. Поєднання надзвичайно м’якої вовни та волокон альпаки або верблюда на шовковій основі забезпечує ідеальний баланс між шиком і функціональністю.

Популярне у рубриці News