Створюємо total denim look: стильні прийоми від бренду Agolde

07 червня 2024

Італійський бренд Agolde спеціалізується на одязі з деніму. Марка досліджує та експериментує з сучасними тканинами, щоб створити довговічні й прогресивні джинси, куртки чи шорти-бермуди. 

На основі колекції Agolde літо 2024 зібрали кілька ідей для джинсових луків.

  1. Короткі шорти та оверсайз сорочка. Принцип врівноваженості та балансу: короткі класичні шорти з вільною сорочкою — комфортний щоденний лук. Світлий блакитний денім не втрачає актуальності з сезону в сезон.
  2. Наважтеся бути сміливою та яскравою. Білі джинси та жилет на кнопках можна доповнити мінімалістичним бра. Розтебнутий жилет та бра «на показ» — тренд на білизняну естетику залишається з нами.
  3. Низька талія. Посадка на стегнах та широкий крій приміряти просто необхідно. Спробуйте джинсові бермудські або кюлоти у максимально широкому фасоні з необробленим краєм, таким наче ви щойно обрізали вашу улюблену пару штанів.
  4. Cірі або з ефектом металік джинси не залишать вас без уваги, а асиметричний пояс підкреслить талію. 
  5. Мега-кльош від стегна, щоб точно виглядати не як усі. Формати baggy jeans можуть різнитися, але це абсолютний хіт сезону. Беріть модель на розмір більше, якщо хочете виглядати за останнім словом моди.

Популярне у рубриці News