Стріли амура: лімітовані колекції подарунків до Дня закоханих

08 лютого 2023

На хвилі романтики та світлих почуттів відомі бренди презентують лімітовані колекції до Дня Святого Валентина.
Відтінки палаючого червоного, милі сердечка — все, що нагадує про ніжність та пристрасть.

Предмети розкоші, аксесуари і навіть солодощі, давайте подивимось, чим нас намагалися здивувати та потішити.

Saint Laurent  випустили спеціальну лінійку подарунків. Серед них кришталеві ваза та серце, рідкісні вінілові платівки також у формі серця. Для гурманів пропонують матча-шоколад у естетичному пакуванні.



Червоне серце виготовлене у співробітництві з Baccarat — французьким брендом класу люкс і виробником високоякісного кришталю. Дім моди пропонує послугу персоналізації: можливість нанести на виріб ініціали другої половинки. 

У Gucci величезна добірка подарунків для закоханих. Чарівні кольє, сережки та каблучки, окуляри з лінзами у формі символу кохання та сумки GG Marmont, які стануть найкращим освідченням у почуттях.

 



Etro презентували парфюм до свята —  Via Peri, інтригуючий унісекс аромат з нотами квіткових пелюсток та спецій. 



Вдалий вибір для класичного подарунку.

Бренд Dolce&Gabbana вирішив зробити наше життя солодшим та випустив лімітовану колекція шоколадних цукерок. Дім моди співпрацював з італійською маркою солодощів Baci Perugina. Солодощі з цілим фундуком та малиновою начинкою точно додадуть вечору приємнощів.



Серед безлічі прекрасних варіантів ви неодмінно знайдете той самий подарунок, який порадує кохану чи коханого. Але якщо досі вагаєтеся з вибором, не залишимо вас без ідей.

Щоб потішити близьку людину та обрати особливий сюрприз, переходьте на нашу добірку до Дня закоханих від Symbol.ua!