Щасливий кролик: нова капсульна колекція Givenchy

03 січня 2023

Givenchy та Disney представили нову капсульну колекцію з Освальдом, героєм мультфільму, присвяченій символу року та 100-річчю Disney.​

У головній ролі Освальд — перший анімаційний персонаж створений Волтом Діснеєм та Абом Айверксом для компанії Universal Studios між 1927 та 1928 роками.

Оскільки у 2023 році The Walt Disney Company відзначає своє 100-річчя, Освальд вийшов зі сховища Діснея, щоб знову увійти в дух поп-культури у Рік Кролика.

Колекція для для жінок включає сумки та речі прет-а-порте, з анімаційним персонажем, який пропонує квітку своїй коханій Ортенсії.

Креативний директор Givenchy Метью М. Вільямс працював із Disney, щоб створити «єдину у своєму роді світову подорож», яка поєднує пустотливий, енергійний дух Освальда з  естетикою Givenchy, у капсулі колекційних предметів, які відображають дух пригод.

Кампанія та світове турне Освальда оживуть у короткометражному фільмі змішаної реальності, створеному у співпраці з анімаційною студією Walt Disney та арт-директором і фотографом Джуліаном Клінцевічем. У цьому абсолютно новому короткометражному фільмі з’являться світові таланти Мадлен Петш, Ембер Лю та Алтон Мейсон, які насолоджуються пригодами разом із Щасливим Кроликом. Подорож розпочнеться в театрі El Capitan у Лос-Анджелесі та пройде через Шанхай, Нью-Йорк, Токіо та Париж, де Освальд завершить свою подорож у Домі Живанші.