Розкіш у деталях: Balmain Осінь-Зима 23/24

02 березня 2023

Ава Гарднер, Ріта Хейворт, Лорен Баккал — лише деякі імена ретро-ікон Голівуду, які спадають на думку під час перегляду показу Balmain Осінь-Зима 23/24. Колекція цього сезону доводить, що жіночність є силою, з якою потрібно рахуватися.

Моделі вийшли на подіум у іконічних образах з багатством фактур та тканин: від оксамиту до шкіри, атласу та блискіток. Палітра кольорів була переважно чорною та білою, з невеликою кількістю відтінків. 

Впевнені, що ці розкішні луки обов’язково стануть елементом червоних хідників.

Яскраві моменти жакет з перлинними китицями, лакована сукня з асиметричним декольте та оксамитовий корсет. Верхній одяг із відкритими плечима в поєднанні з укороченими брюками та вечірнім взуттям, а також кришталевий комплект із двох частин — усе це доповнювало смак креативного директора, додавало різноманітності.

У свій 12-й рік роботи в розкішному французькому будинку моди Олів’є Рустен відходить від своєї курортної колекції, натхненної Єгиптом, і, здається, знову занурюється в архіви бренду. Він опирається на шанобливу роботу П’єра Бальмена, щоб створити колекцію, яка є водночас унікальною та цілісною.Як завжди шоу Balmain  — більше, ніж одяг, це культурно-історичний екскурс з переосмисленням минулого. Колекція Осінь-Зима 23-24 черпає стільки натхнення з геніальної скарбниці архівів дому моди, що можна передивлятися всі деталі безкінечно.