Розкіш на щодень: Toteme Весна 2023

09 лютого 2023

Новий кампейн бренду Toteme Весна 2023 створений для повсякденної розкоші. Це мінімалістичні та класичні силуети, що допоможуть сформувати елегантну базову капсулу на всі часи.

Елін Клінг і Карл Ліндман заснували Totême у 2014 році. Їхнє бачення жіночого одягу зосереджено на речах у стилі європейського мінімалізму, а також універсального американського спортивного одягу. 

На нас чекає естетичне задоволення, адже над зйомкою лукбуку працювала сильна команда: відомий фотограф Стівен Майзел та візажистка Пет МакГрат. Чорно-білі знімки підкреслюють витонченість одягу та змушують роздивитися колекцію прискіпливіше.

Стокгольмський лейб, який натхненний життям жінок з амбіціями, створює гардероб, що відображатиме їхній стиль життя. З авторською точкою зору та постійним ДНК це культові речі з яскравою ідентичністю, продумані луки, чіткі силуети, досконалий крій та рельєфні тканини. 

До нової колекції увійшли блейзери, пальто, класичні брюки, сукні та денім, переважали чорна, біла та сіра кольорова гама.

Загалом ми бачимо предмети поза часом, для гардеробу, який виходить за межі трендів.