Рік кролика: нова капсульна колекція Gucci

28 грудня 2022

Яскраві кольори та життєрадісні мотиви у новому кампейні дому моди Gucci, що присвячений символу року — Кролику. Уся колекція, від кольорів, принтів та силуетів просякнута атмосферою свята, що знаменує прихід весни.

 

У зйомці серед квіткових галявин, пелюсток та пухнастих кроликів розглядаємо елементи капсульної колекції: шовкові блузи, спідниці з принтом, а також сміливі геометричні деталі контрастних відтінків. А також особливі інтерпретації фірмових сумок Gucci.

Gucci підготував для жінок різнокольорові плетені светри із зображеннями кроликів, а також кролики, намальовані фарбою на футболках, шкіряні лофери та годинники G-Timeless.



Взуття прикрашене бантами у вигляді вушок і флісом відтворені у чоловічій колекції. Бренд додав також розділ з дитячою частиною кампейну: міні-версії дорослої колекції та оптимістичні силуети з флісовими вушками.

 

Окремої уваги вартує оновлена Gucci Horsebit 1955. Це перевипуск в нових яскравих кольорах та  у сучасному відродженні архівних деталей. Переосмислення легендарної сумки, що вперше була випущена понад 60 років тому.



Модний дім зазначає, що під час зйомок ролика жодна тварина не постраждала. У цьому переконалася захисна організація Bureau Veritas, представники якої були присутні на знімальному майданчику.