Ренесанс розкоші: Bally Весна/Літо 2023

13 лютого 2023

Дебютна колекція Bally від нового креативного директора Руїгі Вілласеньора сезону весна/літо 2023 пропонує чуттєву інтерпретацію гламуру.

За словами дизайнера, його місія полягає у відродженні бренду, що останніми роками втрачав позиції на ринку.

«Коли я відкрив для себе всесвіт Bally, мені було ясно, що моя енергія стане каталізатором ренесансу, минуло два десятиліття після останнього показу Bally. Поєднуючи швейцарське ремесло та європейське мистецтво життя з моєю власною американською історією, я назвав цю колекцію Ecdysis — перезавантаження та свято радикальної розкоші», — Руїгі.

Повсякденний, але елегантний одяг у стилі Монако з принтом пітона для чоловіків: хоча чоловічі луки були представлені у меншості. 

Вони були фоном для амбітної, елегантної та витонченої жіночої лінії кампейну, яка ґрунтувалася на класичних сучасних кодах розкоші. 

Найяскравіші образи — чорна трикотажна сукня з вирізом на спині, мотокуртки з металізованим покриттям у золотому та сріблясто-рожевому кольорах.

Жіночні та відверті образи, з акцентами на розкіш, цікаві текстури з перфорованої шкіри, крій з елементами стилю сафарі  —  все це прояви багатогранності дизайнерського бачення Руїгі.