Рефлексія: нові кадри кампейну Prada

01 травня 2023

Дім моди Prada поділився новими кадрами з колекції Весна-Літо 2023. Роздивляємося нові луки та стильні деталі.

Жіноча колекція Prada від Міуччі Прада та Рафа Сімонса натхненна розмірковуванням про вплив одягу на життя. Це цікава послідовність реальностей – відображення, заломлення світла, спостереження.

Бренд експериментує між суворим пошиттям та відвертими жіночими сукнями, поєднує елементи від строгих костюмів до тонких прозорих тканин, що оголюють тіло. 

У кожному виробі чи цілісному аутфіті завжди є щось незрозуміле, навмисно не ідеальне та інтригуюче.

Одяг вимагає нашого дотику й дослідження, викликає бажання торкатися, щоб зрозуміти його. Назва колекції — Touch of Crude, була виражена через імпульсивні, грубі розрізи, нижню білизну та складки від кутюр, які здавалися пошарпаними та перекрученими. Міучча Прада пояснила, що вони зображують речі, які мають сліди життя.

Крій речей виражає спонтанність, яка вкладена в тканину. Одяг в ніжних пастельних тонах зливається з верхнім одягом, розмиваючи різні реальності, складність з мінімалізмом.

Сумки декоровані незвичною текстурою: пресована та “зім'ята” шкіра, що імітує папір, з'являється на класичних моделях Prada.

Літній настрій доповнюють плетені та вязані сумки і шопери. Моделі поєднують їх з мереживними сукнями прямого крою. Попри легкість та прозорість силуети зберігають прохолодну строгість.

Популярне у рубриці News