Принти без меж: нова колекція Marni

03 лютого 2023

Креативний директор Marni Франческо Ріссо дуже вміло поєднує усі види клітинки та гороху у кольорових ансамблях.

Крім суконь і пальто, вас здивують барвисті шкарпетки-гольфи та сумки ридикюлі всіх форм та розмірів, теж повністю у графічних принтах.

Колекція була представлена у Токіо, чим викликала цікавість: Marni обрала Японію для свого наступного показу?

 «Рік тому я вирішив провести серію мандрівних шоу з нашою командою та групою музикантів, щоб принести заряд енергії в різні міста та повернути нашим друзям і спільнотам по всьому світу», — сказав Ріссо WWD. «Але справа не в повторенні сеансів», — підкреслив він. Крім того, що Японія є історично значущим місцем для бренду.

Ріссо підкреслив сильний вплив країни та її культури на його дизайнерську чутливість. «Я нарешті зміг знову поїхати до Японії місяць тому, і це знову була дуже приємна та повчальна поїздка», — сказав Ріссо, який відвідував країну два-три рази на рік до пандемії.

Серед 1800 гостей були суперзірки K-pop Mingyu і Joshua of Seventeen, актриса Тесса Томпсон і музиканти Ghali, Skepta, Iann Dior, King Princess і 24kGoldn, які вболівали за дизайнера з першого ряду.

Образи були фантазійними, наповненими творчої свободи, грайливими та жіночними.

Оверсайз пошив, прямокутні туніки та кутасті сукні-фартухи контрастували з облягаючими сукнями-бюстьє у формі серця, які залишалися акуратними, а не чуттєвими. Кокони зі шкіри або вовни створюють обволікаюче, затишне тепло.