Початок Тижня моди в Мілані: показ Peserico Осінь-Зима 23/24

22 лютого 2023

З 21 по 27 лютого на Мілан чекає насичена програма заходів, яка підтверджує провідну роль італійських дизайнерів у світі моди.

На Milan Fashion Week будуть представлені переважно жіночі колекції Осінь-Зима 2023/2024. Окрім модних показів та презентацій у ці дні відбуватимуться професійні виставки модного одягу.

Цього тижня нам також обіцяють приділити особливу увагу молодим талантам у світі моди, сталому розвитку, інклюзивності та майстерності Made in Italy.

Наша редакція спільно з Анастасією Таран готує цікаві огляди колекцій та звіти з кожного дня показів. Залишайтеся з нами, щоб не пропустити найважливіше.

У новій колекції Peserico демонструє свої сукні в елегантному і практичному міланському стилі, а також костюми класичного крою з різних тканин. Шовк, паєтки та оксамит додавали яскравих акцентів лукам, проте строгий крій залишався незмінним.

Колекції Peserico   це якісне виробництво, яке характеризується високою майстерністю з особливою увагою до деталей. Компанія завжди була вірна виробленому в Італії продукту з перевіреними часом технологіями, пошиттям з акцентом на ідеальну посадку.

Ці риси відображають ДНК бренду: адже все почалося з того, що 1962-го Марія Песеріко заснувала маленьку лабораторію з виготовлення жіночих штанів! Менше ніж за десять років вона перетворилася на компанію з 50 співробітниками, у 70-х до управління приєднався чоловік Марії Джузеппе Перуффо. Зараз компанією керує їх син, Ріккардо Перуффо.

Серед інших ексклюзивних і довгоочікуваних подій 21-го вечора в Giorgio Armani-Silos відбулося урочисте відкриття виставки GUY BOURDIN, присвяченої одному з найвідоміших світових фотографів високої моди другої половини ХХ століття: його роботи провокаційного взуття увійшли в історію.