Пастельна палітра: Колекція MAX MARA SS23

31 січня 2023

Стиль Riviera зародився на сонячних пляжах 1920-х років. 

Колекція Max Mara весна/літо 2023 натхненна цією атмосферою.

Креативний директор Ян Гріффітс вирішив створити лінійку для розслабленого ритму життя, коли все йде своєю чергою і можна сповна насолоджуватися кожним моментом.

Лляні комбінації з штанів палаццо і топів на зав'язках, спідниці-олівці з деніму, крислаті капелюхи, шкіряні шорти і коктейльні сукні в підлогу, як би натякають на те, що настав час відкласти швидке життя і насолоджуватися заходом сонця. 

Майки, що залишають оголену спину, широкі штани, довгі спідниці та екстравагантні банти з органзи з квітковими принтами – зірки колекції.  Класичні пальта випромінюють ніжну привабливість пляжних халатів. 

Кожен предмет одягу задуманий і розроблений не тільки для того, щоб його можна було носити, але й для того, щоб його відчували.  Відтінки середземноморського синього доповнюють колекцію та розповідають історію уявної зустрічі перед блакитним горизонтом.

Max Mara весна-літо 2023, до речі, присвячена легендарним жінкам - архітектору Ейлін Грей, моделі та іконі стилю Рене Перль та художниці Дорі Маар.