Паризький стиль: Loulou Studio Осінь-Зима 2023

17 серпня 2023

Стиль француженок залишається найбільш обговорюваним та бажаним. Впевненість, елегантність з легкою недбалістю залишається у моді поза часом.

Бренд Loulou Studio, заснований у Парижі та на глибинному рівні відчуває шарм модної столиці. Дивимось мінімалістичні кадри нового кампейну ОсіньЗима 2023 та надихаємось.

«Ця колекція зосереджена на житті жінки», — розповіла креативний директор Хлоя Аруш. «Увесь одяг втілює роздуми про те, як плин часу впливає на наше внутрішнє життя, а також як це відображається на зовнішності, на нашій шкірі, одязі, який ми носимо».

Все це інтерпретується через текстурну якість обраних матеріалів: легка зернистість смугастої фланелі, ніжна фактурність бавовняної марлі, волокна натурального трикотажу, недосконалі складки м’ятого оксамиту. 

В тканинах та силуетах є певна грубість, незавершені рубці, навмисне зминання, які здаються невідшліфованими, але розкішними на дотик. З якоюсь красою, яка стає ще зворушливою саме тому, що вони недосконалі.

Кашемір, сатин, денім, бавовна позбавлені принтів, сповідуючи лаконічність та преміальну якість.

Відчуйте легкість у плавному пошитті речей. Наприклад, у струмливій шовковій сукні, драпіровці на ніжній, як пір’я, блискучому атласному плащі, який майже здається мокрим там, де падає світло. Ця текучість стає ще глибшою завдяки різноманітним відтінкам м’якого блакитного кольору, актуального у новому сезоні.

У цілому колекція виглядає складною, представляючи широкий спектр різноманітних матеріалів. Однак завдяки ретельному підбору гармонійних кольорів і вирівняному балансу контрастів елементи легко поєднуються. 

У лукбуці з'явилися жінки різного віку, тому що досвід збагачує життя жінки, як тіні та шрами можуть бути джерелом сили. «Це малює глибше відчуття елегантності», – поділилася Хлоя.

Популярне у рубриці News