Огляд чоловічого Тижня моди у Мілані: кращі колекції

15 січня 2024

Тиждень моди триває і головні будинки моди вже презентували чоловічі колекції Осінь-Зима 2024/2025. Тому саме час проаналізувати тенденції майбутніх сезонів, щоб надихнутися та підготувати гардероб до стильних оновлень.

Як завжди, подія збирає навколо себе зірок, інфлюенсерів та відчайдушних модників. Щільний розклад модних шоу обʼєднує інсайдерів та друзів брендів. Давайте розглянемо найкращі колекції цих днів.

Prada 

Міучча Прада та Раф Сімонс додали у ділові образи іронічні «шапочки для плавання» та підкреслили звʼязок людини з природою через незвичні текстури. У колекції багато яскраво-зеленого та інших небанальних акцентів. Плетені набедрені пояси зі шкіри, контрастні галстуки і виразні комірці – ось що ви помітите першим. Незвичайні прийоми доповнюють більш спокійні сорочки, пальто, костюми та бомбери.

Gucci

Бренд під керівництвом Сабато де Сарно переосмислює маскулінність. Елегантність, блиск та нотки гламуру у зухвалому поєднанні з брутальністю. Пальто у довжині максі, хутро, строгі куртки доповнено прикрасами: кольє і чокерами. Це винятковий коктейль з концентрацією сміливості та впевненості.

Giorgio Armani 

Бренд залишається вірним класиці, але у сучасному прочитанні. Аутфіти зрозумілі, поважні, але при цьому розслаблені. Ефект помʼякшення строгості досягається завдяки оверсайзному крою та вільним силуетам. Сіро-чорна гама відтінена бірюзовим, блакитним та рожевим. 

Canali 

Італійський бренд повністю занурився у комфортні відтінки дикої природи: степів, прерій, лісів. Мальовничі поєднання коричневого, зеленого, сірого заворожує художньою естетикою. Додайте виняткові преміальні матеріали для тактильного задоволення та класичний пошив, щоб зрозуміти шанувальників цієї марки.

Tod’s 

Чисті лінії та лаконічність переважають у колекції бренду Tod’s. Відполіровані лофери, простий, але розкішний костюм – все ще найкраща формула аутфіту для чоловіка. Прихильникам мінімалізму та стриманості сподобається найбільше.

Популярне у рубриці News