Одісея: Bottega Veneta Літо 2024

01 лютого 2024

Бренд Bottega Veneta поділився кадрами нового кампейну Літо 2024. Неймовірні поєднання текстур, кольорів та складних технік пошиття заворожують погляд.

Це подорож трансформації та втечі», – розповів креативний директор Матьє Блазі.

Подорож Bottega Veneta під керівництвом Блазі, який розповідає про задоволення від процесу одягання, можливості бути тим, ким хочеш бути.

Дизайнер черпав натхнення з дрес-кодів країн усіх континентів під сонцем, не посилаючись прямо на якусь конкретну. «Південна Америка, Південно-Східна Азія, Росія, Франція, Сицилія», — сказав він. «Я маю на увазі, що це був світ можливостей. Ми вивчили культури та те, як люди одягаються, і спробували поєднати все разом, щоб створити нову пропозицію щодо того, що може стати іншим джерелом натхнення для світу». 

Вишукана та розкішна уніформа міського життя, з акцентом на шкіру та фірмове плетіння. 

Безліч суконь і комбінезонів, які було створено через кропітку майстерність. Пальто були сконструйовані так, ніби масивні шматки тканини були накинуті на плечі та зав’язані, а сукні були порізані, ажурні, з бахромою та помпонами.

Кольори також різноманітні, як навколосвітні мандри: синій, смарагдовий, білий, рожевий, фісташковий. Соковиті поєднання відтінків можуть бути неочікуваними, але дуже приємними.

Популярне у рубриці News