Ода гламуру: колекція David Koma Осінь-Зима 2023

20 лютого 2023

Колекція David Koma сповнена чуттєвих акцентів та натхненна легендами гламуру. Головна муза показу — німецько-американська акторка Марлен Дітріх. 

«Вона була людиною, якою я захоплювався протягом тривалого часу», — сказав креативний директор Девід Кома. «Я хотів поставити її життя у центрі колекції — вона була однією з перших, хто експериментував з андрогінним стилем, який був дуже сміливим у її часи».

Серед образів можна виділити переосмислення класичного смокінга: його силует змінено укороченою довжиною піджака та брюк, виготовлених із блискучої лакованої шкіри.

Неможливо уявити шоу дому моди David Koma без вражаючого вечірнього вбрання. Цього сезону дизайнер використав «відтінки губної помади» для асиметричних топів, спідниць і суконь, виготовлених із атласу та трикотажу.

Також під час показу привертали увагу роздільні композиції із шлейфом, які наче пливли по подіуму. 

Сукні з паєтками, спідниці з рюшами з небезпечно високими розрізами, інкрустованими кристалами і вечірній палантин з пір’ям з овечої вовни — усі луки були об'єднані єдиним мотивом.

Цікаві та провокативні образи доповнюють аксесуари з вирізаними вручну квітами з лакованої шкіри, з’єднаними разом із срібними кільцями, щоб відтворити вигляд кольчуги.

Стильної недбалості додавав верхній одяг: вінтажні шкіряні куртки байкерів зі східного Лондона.

Шоу відбулося на 11-му поверсі комерційного хмарочоса в районі Барбікен в рамках Тижня моди у Лондоні. Зал мав малинову підлогу, яка нагадувала справжній голлівудський червоний хідник.