Нові горизонти: Off-White відкриває beauty-напрямок

10 лютого 2023

Дім моди Off-White відкриває новий beauty-напрямок, його очолить візажист  Ісамая Френч.

До призначення куратором підрозділу Ісамая вже була знаковою фігурою у індустрії краси. ЇЇ навіть охрестили найзайнятішою людиною у beauty. Візажистка допоможе підняти та просунути пропозиції косметики бренду.

Off-White Beauty стане ідеальним способом говорити з новим поколінням та вивести цей досвід на абсолютно новий вимір, і я неймовірно рада працювати над лінією краси у співпраці з Ібрагімом Камара», — поділилася Френч.

За свою десятирічну кар’єру Ісамая співпрацювала з такими брендами, як Tom Ford, Christian Louboutin, Burberry та Byredo, щоб допомогти їм із асортиментом косметики. У 2018 році разом із Банні Кінні вона заснувала Dazed Beauty, а минулого року випустила свою однойменну лінію косметичних засобів. А нещодавно наробила шуму у мережі, випустивши пару губних помад у формі чоловічого інтимного органу.

Ісамая також є частиною Farfetch Beauty Global Collective. Як бачимо, це особистість з амбіціями та великою кількістю творчих проєктів. що лише на користь дому моди.

Перша колекція краси Off-White™ демонструє спадщину Вірджила Абло, яка надихає на нескінченну творчість. Колекція «PAPERWORK» мов інструментарій для самовираження в будь-якій формі. Вона включає аромати SOLUTION, тверді пігменти IMPRINT для обличчя та тіла та лаки для нігтів COLOR MATTER.

Косметика створена у концепції унісексу та безгендерної, інтегративної форми мистецтва. Натхненні світом графіті, як і вуличний арт, засоби можна використовувати на очах, губах, щоках, обличчі будь-де.

Декоративні олівці для обличчя та тіла доступні на Symbol.ua!