Несподівана співпраця: GUCCI & DICKIES DROP

03 січня 2023

Колаборація, що дивує: бренд робочого одягу Dickies із неповторним поглядом Gucci на розкіш. 

Капсульна колекція присвячена 100-річчю бренду Dickies. Ефект Gucci проявляється через нанесені вручну шпильки, шипи та зірочки, які прикрашають кожну річ,, перетворюючи міцні піджаки та робочі штани в яскравий стиль, який підходить для вечірки.

Dickies є синонімом стилю трудового класу Америки та утилітарного робочого одягу з 1922 року. Однак, починаючи з 1990-х років, такі предмети, як куртка Eisenhower і робочі штани Original 874®, були реконтекстуалізовані молоддю та вуличною культурою, зробивши бренд уніформою «крутих дітей». В одязі від цього бренду виступали Авріл Лавін, Мадонна, Джастін Тімберлейк, Фред Дерст та інші світові знаменитості.

Весь одяг в колаборції зберіг свою звичайну конструкцію з бавовняної саржі, гудзики з поліефірної смоли та міцні блискавки. Як пояснює Gucci, кожен акцент був нанесений вручну майстрами Gucci, що створює «глибокий діалог про важливість функціональності та самовираження».

Гра контрастів: Скромний логотип Dickies поєднується з яскравим одягом Gucci на класичних робочих штанах 874 за чотиризначною ціною.