Мода як дослідження: Off-White Весна-Літо 2023

12 червня 2023

Дім моди Off-White поділився новими кадрами кампейну Весна-Літо 2023. Нагадаємо, що це перша колекція та шоу розроблені та зрежисовані директором Іб Камарою. 

Кампейн відзначає як спадщину Вірджила Абло, так і все, що має відбутися в майбутньому. Головний мотив — зберегти впізнаваний ДНК-бренду та задати новий прогресивний курс.

Цю колекцію на ранніх стадіях задумав і започаткував Вірджил Абло, перед своєю смертю в 2021 році. Камара сказав, що команда взяла початкове завдання — дослідження людського тіла — і почала довершувати ідею до досконалості.

Глибокий синій (кобальтовий) займає особливе місце в колекції, а у поєднанні зі складним кроєм та вирізами створює особливе футуристичне відчуття.

За концепцією увесь одяг сконструйований так, щоб повторювати рухи тіла та структуру м'язів. Це підносить функціональність речей на принципово новий рівень.

Шкіряні костюми, об'ємні джинсові пальта, шорти, сукні з оборками, боді та трикотаж у рубчик складають основу лукбуку Off-White.

Міський стиль мегаполісів та особливі деталі, характерні для високої моди — поєднання, що стає дедалі популярнішим серед світових брендів.

 

 

Популярне у рубриці News