Milan Fashion Week Осінь-Зима 23/24: третій день показів

24 лютого 2023

Ось і пройшов третій день Тижня моди у Мілані. Гучні імена у світі моди презентували свої колекції: Prada, Blumarine,Max Mara та MM6 Maison Margiela та багато інших.

Що пропонують носити світові доми моди, далі у нашому огляді.

На показі Prada переважала спокійна стримана кольорова гама та властива бренду інтелектуальність у образах.

Гострі комірці сорочок, міні та міді спідниці, піджаки вільного крою. Яскравий акцент колекції —  незвичайні туфлі з гострим носом.

На противагу гламуру одяг більше нагадував зручну уніформу на щодень. Прості светри з круглим вирізом верблюжого та темно-сірого кольору, парки з кишенями, брюки класичного крою —  усе те, що легко стилізувати в реальності, а не лише на подіумі.




Blumarine навпаки додали яскравості та ноток епатажу. Все почалося з палаючої літери —  логотипу дому моди, який осяяв увесь простір. 

Моделі вийшли на подіум у луках з блискучих тканин: приталені силуети, вузькі брюки, максі спідниці та асиметричні топи. 

Бренд продовжує використовувати стилістичні прийоми з 2000-их, але переосмислюючи та додаючи авторських елементів.

Також ми бачимо широкі шкіряні пояси та низьку посадку, що навіює спогади про епоху Брітні та Крістіни Агілери. Цікавий образ колекції —  міні спідниця зі шкіри з овчиною у поєднанні з блискучим топом.



MM6 Maison Margiela демонстрував на подіумі стильну багатошаровість. Багато деніму та кольорів, що його імітують, комфотні оверсайз худі, піджаки чоловічого крою створюють розслаблену, часом зухвалу атмосферу. Розбавляють кежуал аксесуари кольору металік та масивні кольє з ланцюгами і колодками.


Бренд Max Mara обрав стратегію виправдовування очікувань, адже шанувальники цього дому моди цінують стримані та класичні речі.

Жіночні пальто Тедді у відтінках бежевого та світло-коричневого, кашемірові сукні, чорні спідниці та шкіряні корсетні пояси, що вдало акцентують талію.

Усі луки настільки універсальні, що будуть доречними та актуальними завжди і повсякчас.