Milan Fashion Week Осінь-Зима 23/24: огляд п’ятого дня показів

26 лютого 2023

Що цікавого презентували світові бренди у п'ятий день показів, читайте у нашому огляді.

Першою розглянемо колекцію Ermanno Scervino. Атласні костюми, блискучі тканини, мереживні напівпрозорі сукні та інкрустовані камінням топи. Тотали у чорному та білому змінювалися на яскраві поєднання жовтого з бордовим, кольорова гама була свіжою та різноманітною.

Dolce&Gabbana досліджували нові виміри чуттєвості для жінок сповнених спонтанності та магнетизму. Відверті образи з прозорим мереживом та рукавичками до ліктя виглядають дуже спокусливо. А образи з золотими тканинами з блиском справжнє втілення розкоші.

Колекція Bally була створена з повагою до витоків та постійних кодів дому моди. Креативний директор Руїгі Вілласеньор пропонує інтерпретацію вічної швейцарської елегантності. Показ під назвою «Стійкість часу» передає відчуття кінематографічної привабливості, а образи з відсилкою до жокейських костюмів додають аристократизму.

Missoni пропонують цікаві принти та візерунки у новому сезоні. Яскраві кольори, з легким натяком на рок-н-рол.

Креативний директор бренду Філіппо Граціоллі звернувся і до архівів дому моди: візерунки троянд та фірмові малюнки плетінь були запозичені з ретро-колекцій.

Bottega Veneta зробили акцент на шкіру у колекції Осінь-Зима 23/24. До колекції увійшли знакові сумки дому моди, а фірмове плетіння повторювалося в багатьох аксесуарах.

Креативний директор Матьє Блазі щоразу отримує схвальні відгуки модних критиків і ця колекція не стала винятком.