Milan Fashion Week: четвертий день показів

25 лютого 2023

Тиждень моди триває, світові бренди вражають фантастичними шоу, а модні інсайдери з уважністю аналізують тренди нового сезону.

Не залишаємось осторонь найцікавіших колекцій та продовжуємо готувати для вас свіжі огляди та бекстейджі.

Четвертий день розпочався з показу Tod’s. Дім моди створив вишукану та сучасну елегантність. Колекція поєднує чіткі лінії крою та м’якість дорогоцінних матеріалів. До неї увійшли бушлат із шкіряними ґудзиками, парки, вкорочені куртки-бомбери, сорочки поло та багато трикотажних речей.

Колекція Осінь-Зима 23/24 від Sportmax була сповнена контрастів між шиком і гламурною андрогінністю.

Прозорі тканини, тонка еко-шкіра, приталені силуети. Кольори різноманітні: від нейтральних відтінків шкіри бежевого і світло-коричневого, до коричневих тонів кориці, карамелі, імбиру. Усі відтінки доповнені і поєднані з насиченим чорним. Аксесуари у вигляді чокерів з квіткою додають чуттєвості лукам.

 

Дім моди Philosophy di Lorenzo Serafini потішив прихильників жіночними сукнями, сукнями-пальто, костюмами та плісерованими спідницями. Lorenzo Serafini назвав колекцію Chic Érotique та відтворив у одязі почуття ніжності і більшої емоційності.

 

Бренд Gucci епатував громадськість тим, що створить колекцію без креативного директора. Проте шоу було на найвищому рівні. Дім моди презентував небанальний кежуал з оверсайз піждаками, лаконічними пальто з чіткою відсилкою до 1970-х.  Бренд використовував денім, оксамит та твід, щоб зробити повсякденні луки неординарними.

 

Завершився день шоу Jil Sander, де на нас чекали чорно-біла шкіряна мотоциклетна куртка з логотипом, об'ємні жилети, унісекс силуети та оверсайз пальто. Головним мотивом колекції є індивідуальність поза тенденціями та тяжіння до єдиного стилю.