Літнє сонцестояння у кампейні Bottega Venetta

23 травня 2024

Бренд Bottega Venetta поділився кадрами літнього кампейну під назвою Summer Soltice (літнє сонцестояння). Це капсульна колекція з добіркою виняткових речей для незабутнього літа: незвичайних аксесуарів, культових сумочок, пляжних шоперів, взуття, купальників та одягу.

Дух безтурботного літа, природня краса далеких, безлюдних пляжів виражені у серії естетичних кадрів. Мʼякі силуети, натуральні відтінки, ручна робота та преміальні матеріали надихають нас на розслаблений стиль життя.

Кроше та шкіряні плетіння — знакові елементи дому моди, а також один з ключових трендів сезону. Не пропустіть цю тенденцію і додайте вʼязані ажурні бра, сукні максі у молочному кольорі, щоб насолодитися стилем бохо. 

Шкіряне плетіння Intrecciato — авторський дизайн марки зʼявляється на сумках, босоніжках на підборах, сандалях та мюлях. Окремо відмітимо майстерне плетіння з міксу шкіри та рафії з контрастним чорно-соломʼяним забарвленням, прикрашеним бахромою. Така річ буде збирати захоплені погляди, адже самобутній дизайн Bottega Venetta не сплутати з жодним іншим брендом.

Аксесуари дивують фантастичним виглядом: сережка-квітка, прикраси, що нагадують золоті краплини, керамічні сережки з текстурою під натуральне каміння, металеві масивні браслети.

До колекції також увійшли пляжні рушники, сонцезахисні окуляри, головні убори, щоб забезпечити абсолютно комфортне і розкішне перебування у відпустці. 

Популярне у рубриці News