Комфорт та безтурботність: колекція Loro Piana Сocooning

07 лютого 2023

Усі грані м'якості тканин та безмежного комфорту у новому кампейні для дому Loro Piana Cocooning.

Щоб огорнути себе максимальним затишком, надавайте перевагу натуральним матеріалам преміальної якості: шерсті, тонкому кашеміру та бавовні. Саме вони приємно зігріватимуть та створюватимуть рослаблену атмосферу.

Універсальні силуети дозволяють носити цей одяг будь-де, проводячи вікенд у колі рідних, під час власного дозвілля та, звісно, релаксуючи вдома.

До колекції італійського дому моди увійшли светри вільного крою, сорочки поло, легінси, пончо та комплекти домашнього одягу. Приємна пастельна палітра від небесно-блакитного до сірого та коричневого огортає спокоєм та безтурботністю.

Зверніть увагу на шовковий бомбер, що виготовлений у текстурі “букле” ( Bouclette Silk) — невагомий та ніжний матеріал, що не хочеться знімати.

Топи з міксу шовку та кашеміру, прикрашені жакардовими візерунками, що нагадують мереживо і додають особливого шарму.

Не обійшлося і без аксесуарів, які підкорюють з першого погляду: резинка у стилі ретро з рідкісного та дорогоцінного baby-кашеміру з ажурної в’язки.

Домашні мокасини з замші та кашеміровою підкладкою теж чудово пасуватимуть комплектам з легких тканин.

Цікавий акцент колекції: маленька сумка-клач з органічної бавовни у техніці кроше — аксесуар, що точно привертатиме увагу.

Загальний настрій лукбуку нагадує нам про цінності поза часом, класику, що завжди актуальна та якісні тканини, які залишаються улюбленою базою гардеробу.