Колекція Maison Margiela by John Galliano fw23

23 січня 2023

Джон Гальяно запросив прихильників та друзів бренду до нещодавно відкритої штаб-квартири Maison Margiela, щоб продемонструвати колекцію бренду осінь/зима 2023. Це був своєрідний  «день відкритих дверей», який провів відвідувачів стежкою від фундаменту закладу до тераси на даху.

Показ відбувся в останній день Паризького тижня чоловічої моди за участю таких зірок, як Кайлі Дженнер. Презентація поєднувала фізичне та цифрове зображення, розпочалася з посилання на «Cinema Inferno», коли камера проводить глядачів через нову штаб-квартиру від першої особи з манекенами, що демонструють драматичні пози, одягнені в речі з колекції FW23. 

Колготки в сіточку залишалися основою колекції, а моделі, тримаючись за клатчі, крокували подіумом, наче поспішали. Ці образи були поєднані з фірмовим брендом Margiela Tabi, а блейзери та пальто мали відкриті стібки.

Пальта носили навіть задом наперед, їх демонстрували поряд із фатиновими спідницями, крізь які визирали футболки Disney у вінтажному стилі. Ще одним яскравим моментом колекції стала нова співпраця Maison Margiela з Gentle Monster, у якій представлені яскраві сонцезахисні та ацетатні окуляри.

Модні інсайдери порівнюють цю колекцію з почерком геніальної Вів'єн Вествуд за гранжевими та панк-рок елементами.

Провокаційні експеримент та сміливі фантазії у поєднанні елементів виглядають цікаво та багатошарово.