КОХАYOU: колаборація Symbol та Соні Морозюк

08 вересня 2023

Ритейлер Symbol представив благодійну колаборацію разом з художницею Сонею Морозюк. Проект натхненний українською єдністю, любов’ю до єдиного дому, силою, бажанням вільного життя на своїй землі.

Офіційна презентація відбулася 7 вересня у київському Пасажі, в бутіку Symbol Stories. Івент відвідали блогери Лана Мусієнко, Марта Франков, підприємець та ресторатор Євген Таллер та інші. Подія зібрала друзів, однодумців та клієнтів мережі, створила піднесений настрій та прекрасну атмосферу. Ділимося з вами фотозвітом та кадрами з чарівними гостями.

Співпраця створила справжню магію творчості однодумців, що втілилась у двох лозунгах: “KOXAYOU ДІМ, KOXAYOU ЖИТТЯ”. Адже як найбільший український дистриб’ютор люксових брендів Symbol, так і художниця родом з Харкова, і не на словах відчувають як це, коли у дім приходить війна.

В рамках ініціативи розпочато продаж сумок та інших аксесуарів з ручним розписом. Сумки, хустинки, пакети, листівки з авторськими написами від Соні Морозюк “КОХАYOU ДІМ” та “КОХАYOU ЖИТТЯ” можна буде придбати безпосередньо у бутиках Symbol, тим самим задонативши частину коштів від їхньої вартості у фонд “Важливі Дії на авто для ЗСУ”.

Соня власноруч розписує сумки бренду Babe pay pls. Лімітовані речі з написами від художниці також можна буде згодом придбати на сайті Symbol.ua. Таким чином ви задонатите 50% від вартості кожного товару на благодійний збір.

Початок проекту був приурочений до Дня Прапора і Дня Незалежності України та розпочався з анонсу у соцмережах з AR-маскою для Instagram. Кожен охочий міг приміряти маску з авторським лозунгом.

Колаборація загалом триватиме до 7 грудня 2023 року. 

Популярне у рубриці News