Клуб обраних: Лімітований дроп сорочок Prada Timecapsule NFT

02 січня 2023

Дім моди Prada не залишається осторонь крипто-трендів та сучасних технологій. Бренд анонсував нову колекцію сорочок з ексклюзивним NFT-токеном.

 

Що це?

Prada Timecapsule NFT — це обмежена колекція сорочок, яка постачається з відповідним незамінним токеном (NFT). Цей NFT є запрошенням приєднатися до ексклюзивної спільноти Prada Crypted NFT на Discord. 

 

Наявність запрошення дає переваги учасника закритого клубу: члени спільноти Discord отримують доступ до унікальних подій і досвіду, організованих брендом. 

На січневому випуску сорочки Timecapsule є принт, розроблений у 1969 році відомим італійським фотографом Енцо Рагацціні.

 

 

Власники можуть отримати вигоду від ексклюзивного доступу до подій, організованих брендом. 

NFT також є колекційним предметом для шанувальників бренду.

Щоб придбати Prada NFT, клієнти повинні спершу приєднатися до каналу Prada Crypted Discord і зареєструватися. Timecapsule доступна для клієнтів у різних країнах лише на 24 години, починаючи з 5 січня 2023 року о 15:00 за центральноєвропейським часом. Кожен дроп містить лише 50 предметів, як це було з попередніми дропами.

Обмежена кількість сорочок та привабливі переваги роблять колекцію дуже бажаною, як для шанувальників бренду, так і зацікавлених у  NFT-індустрії.

Ми ж продовжуємо спостерігати за модними брендами та їхніми інтеграціями у крипто-світ.