Італійський підхід до створення одягу від Moorer

30 травня 2024

Італія залишається серцем моди та центром збереження мистецтва крою. Бренд, що сягає корінням у Венецію та Верону, шукає натхнення в елегантності та простоті.

Засновник марки Морено Фаччінкані стверджує, що щирість та відвертість дуже важливі у створені одягу. Найкращі матеріали, ретельний відбір тканин, класичні силуети стають основою тихої розкоші.

Дизайнери марки ніколи не намагаються наздоганяти тренди. Обираючи одяг Moorer, ви отримаєте актуальний поза часом гардероб.

Колекція Весна-Літо 2024 – це благородні волокна та природні відтінки, які наче увібрали у себе колорит регіону, де були створені.

Парка з суміші бавовни та льону пошита без підкладу для найтепліших днів. Втім, коли ви потребуєте додаткового шару одягу, щоб захиститися від вітру. 

Очікуйте виняткового досвіду навіть від худі, адже преміальний бавовняний фліс відчувається як затишний кокон. Джемпери з суміші шовку та кашеміру більше не дозволять погодитися на менше за рівнем комфорту. 

Moorer завзято працює над удосконаленням тканин. Наприклад, інноваційний матеріал Jairo-Cre стійкий до зношення, пряжа залишається ідеально гладенькою без дефектів після прання.

Популярне у рубриці News