Інновації та кутюр: показ Balenciaga

05 липня 2023

В рамках кутюрного тижня моди у Парижі відбувся показ Balenciaga. Ця колекція стала нагадуванням про геніальність креативного директора Демни Гвасалії, а сама презентація Haute Couture відбулася в паризькому салоні Крістобаля Баленсіаги.

На гостей показу чекало безліч цікавих деталей. Жорсткі шарфи, які наче замерзли у повітрі, ефектні окуляри та об’ємне взуття слугували яскравими аксесуарами показу.

Повністю металева, схожа на лицарські обладунки сукня, завершила шоу. Шануючи інновації, вона була надрукована на 3D-принтері. Дивовижно, але на її виготовлення пішло 10 місяців.

Викликав фурор вихід 79-річної Данієль Славік у легендарній ретро-сукні. Цей образ був створений ще Крістобалем Баленсіага, а Грейс Келлі одягала її на своє 40-річчя. Демна Гвасалія відновив цей силует з красивою історією аж через 50 років та дав йому нове життя.

До закриття свого Дому в 1968 році творчість Крістобаля Баленсіаги була вершиною паризького Haute Couture. Сьогодні під креативним керівництвом Демни Balenciaga знову намагається знайти своє призначення у світі високої моди.

Бренд представив свою 52-у колекцію Couture, зібравши прихильників своєї творчості у розкішній атмосфері під саундтрек до опери.

Відео з показу дивіться у нашому Telegram-каналі! 

Популярне у рубриці News