Impossible Blue: новий кампейн Off-White Весна-Літо 2023

22 березня 2023

Дім моди Off-White презентував кампейн колекції Весна-Літо 2023, яка вшанувала спадщину бренду та геніального Вірджила Абло.

Новий креативний директор Іб Камара створив лінію одягу, що відображала чудовий баланс між повагою до витоків, ДНК-бренду та власним новаторством.

Одяг було створено у кольорах «Impossible Blue» (відтінок електричного кобальту), глибокому чорному та, звичайно, білому. Мінімальна, але потужна, яскрава палітра виражала тему дослідження людського тіла та свідомості.

Балаклави, що з’єднуються з сукнями, мереживні маски та укорочені куртки-бомбери, які застібаються аж до обличчя виглядають свіжо та футуристично. 

Шкіряні високі чоботи з вставками теж наче прибули до нас з фантастичного майбутнього.

Вишивка та декор на одязі повторюють м'язи людського тіла, наче рентгенівський знімок. Цей прийом з'являється у багатьох луках колекції.

Камара сказав, що команда взяла початкове завдання — дослідження людського тіла — і розвинула його. «Вірджил завжди думав наперед», — додав він. «Він був майже в іншому всесвіті».

Над кампейном працював фотограф Thibaut Grevet, вже відоме ім'я у світі моди, на його рахунку численні роботи для кращих будинків моди.