Haute Couture Week: огляд найцікавіших показів

29 січня 2024

Haute Couture Week – гучна подія у світі моди, тому підготували добірку найяскравіших показів, що пройшли цими вихідними. Світові будинки моди, вражаючі сукні та атмофера, що надихає.

Кутюрна колекція Fendi – це спокійна розкіш з делікатним блиском, сукнями-бюстьє та акцентом на витончені плечі. Чудові плащі зі шкіри шкіри, прозора сітка з кристалами, хутро та блискуча бахрома поєднуться у цілісні аутфіти. Чорний, сріблястий та молочний роблять силуети надзвичайно тендітними. Однак креативний директор Кім Джонс додав футуристичні окуляри. Окремі навіть виконані у діамантові оправі! Тому скромною колекцію не назвеш.

Справжній драматичний кутюр було представлено домом моди Maison Margiela. Складні силуети, епатажність – впізнаваний почерк Джона Гальяно. Корсети, одяг як ритуал і дивовижні головні убори: радимо роздивитися все уважно. Без перебільшень, дизайнер створює окремий світ за власними правилами, відвертий та дуже емоційний. Напівтемрява підсвічує статури моделей з тонкими таліями та божевільними зачісками, коли вони наче випливають на подіум.

Показ Valentino зачаровує кольорами. Не існує відтінків, які не можна віртуозно поєднати між собою у цій колекції. Баланс текстур та силуетів підкорює погляди, величні сукні та прозорі шлейфи зачаровують. П'єрпаоло Пічолі намагався віднайти нові гармонійні форми, що підкреслять жіночність та чуттєвість. Масивні золоті прикраси доповнюють мереживо, сітку, вирізи та рукавички.

Популярне у рубриці News