Грандіозний вихід: Бейонсе одягла сукню від FROLOV

24 січня 2023

Найобговорюваніша новина останніх днів: Бейонсе одягла українського дизайнера на свій перший живий виступ за чотири роки.

Український бренд FROLOV відповідав за її приголомшливий образ на виступі під час відкриття готелю Atlantis The Royal у Дубаї.

Минуло чотири роки після її останнього живого виступу, але Бейонсе офіційно повернулася. Queen Bey драматично повернулася на сцену з ексклюзивним концертом лише для запрошених, щоб відкрити новий готель і, як і очікувалося, створила грандіозне шоу.

Звичайно, нашу увагу привернув рожевий корсетний наряд співачки від українського кутюрного дизайнера FROLOV.

На знак підтримки нації Бейонсе одягла рожеву сукню-корсет Firework, легінси, прикрашену кристалами, і рукавички, розроблені спеціально FROLOV разом зі своїм стилістом KJ Moody та його командою для знакової події. Сукня Firework була виготовлена ​​за допомогою спеціальної техніки від кутюр з використанням білих і золотистих кристалів, тоді як обшивка корсетної сукні була позолочена гальванічним чистим золотом.

До зірки приєдналася її родина, щоб відсвяткувати відкриття того, що називають найрозкішнішим курортом у світі, разом із чоловіком Джей Зі, матір’ю Тіною Ноулз і батьком Метью Ноулзом. Донька Блю Айві також була там, щоб підтримати свою маму, приєднавшись до Бейонсе на сцені для несподіваного дуету з піснею «Brown Skin Girl», а спеціальні гості, зокрема Хлоя та Холлі Бейлі, Кендалл Дженнер, Ребел Вілсон та Летиція Райт, спостерігали за епічним виступом.

Бейонсе завершила шоу фінальним моментом, який кинув виклик гравітації, піднявшись на шістнадцять футів у повітря над драматичними фонтанами готелю Skyblaze.