Глибина кольору: кампейн Kiton Осінь-Зима 2023

23 жовтня 2023

У новому кампейні Kiton Осінь-Зима 2023 насамперед потрібно захоплюватися розкішними поєднаннями глибоких кольорів: від коричневого до бургунді.

Елегантність завжди йде пліч-о-пліч з простотою та вишуканістю. Зрозумілі силуети костюмів та пальто наповнені продуманими поєднаннями, м'якістю дорогоцінних тканин та багаторічними традиціями пошиття.

Бренд відомий костюмами ручної роботи. Італійська школа пошиття – це завжди преміальність без компромісів, коли речі виглядають так, наче заміри ретельно проводили персонально під вас.

Кожна колекція – це історія якості. Відправною точкою, основною вимогою є винятковість тканин: кашемір, вовна, шовк, костюмна тканина. Марка зберігає повагу до ексклюзивних плетінь і візерунків з історичних архівів Неаполя.

Наприклад, вікунья є найціннішою і затребуваною пряжею у світі завдяки своїй рідкісності, легкості та пластичності, м’якості та здатності дарувати тепло.

Жакет у жокейському стилі з ексклюзивної кашемірової та шовкової пряжі арктичного синього кольору з візерунком у глен-шотландку стане цінною інвестицією у гардероб. Це один із найвідоміших стилів піджаків бренду, який втілює майстерність Kiton.

Кашемірові пальто та шарфи закохують тихою розкішшю та, звісно, будуть речами на довгі роки.

Піджак у стилі сорочки з ексклюзивної високоякісної суміші альпаки та вовни з візерунком у вигляді ялинки у відтінках бежевого та верблюжого кольору для більш буденних аутфітів. 

Одяг Kiton — це витвір дизайну, зшитий в Неаполі 25 майстрами-кравцями, які виконують 1800 кроків, щоб завершити виріб. Такий підхід вражає і захоплює.

Популярне у рубриці News