Етика та естетика: кампейн Sportmax Осінь-Зима 2023

21 серпня 2023

Засновник бренду Max Mara Ахіл Марамотті у 1969 році задумував Sportmax, як більш сміливий та молодіжний підрозділ марки. Але тепер це повноцінний бренд з власним ДНК та впізнаваним стилем. 

Дизайн перших колекцій, був натхненний спортивним одягом США та ідеєю більш вільної моди Swinging London. Акценти та увага залишаються на культурі та тенденціях через унікальне бачення дизайнерів.

У новій колекції формальне поєднується з експериментальним. Діловий костюм з мішкуватим кроєм стане чудовим рішенням для кежуал аутфіту.

Класична клітинка на трикотажному кроп-кардигані також на межі класики і модного експромту. Маленька чорна сукня-бюстьє прикрашена пір’ям в тон для делікатного кокетства.

Крій втілює поклик до природи, водночас чистої та дикої, у якій андрогінність – зустріч чоловічої та жіночої енергії є абсолютним вираженням свободи.

Смілива багатошаровість і відверті прозорі силуети відображають тіло в безперервній грі контрастів між елегантністю, шиком і гламурною андрогінністю.

Кольори різноманітні: від нейтральних відтінків шкіри до коричневих — кориця, карамель, імбир. Всі відтінки доповнені персиковим і поєднані з абсолютним чорним. Аксесуари оживають завдяки несподіваному поєднанню металевих і ботанічних акцентів.

Популярне у рубриці News